Mijn favorieten

Aankoop

Dit is het moment om samen met onze makelaars een huis te kopen!

Aankoop begeleiding, waarom?
Wat moet u bieden, hoe moet u onderhandelen, wat zijn de valkuilen en hoe zet men vervolgens de afspraken in de definitieve overeenkomst op papier? Het kopen van een woning vereist deskundigheid en ervaring. Voor ons is het dagelijks werk, maar voor de meesten een belangrijke stap die maar 2 of 3 keer in het leven wordt gemaakt. 

Dit is het moment om een huis te kopen. Er is veel aanbod en in combinatie met lagere marktprijzen, zorgt dit er voor dat de aankoopmakelaar voor u een uitstekend onderhandelingsresultaat kan bereiken.  

Aankoopbegeleiding duur?......Welnee!
Zeker niet wanneer u kiest voor onze Eenmalige Aankoopbegeleiding. Simpelweg omdat u het dagelijks zoeken via internet graag zelf doet! De makelaars van Helder doen u een verrassend aanbod, passend bij de hoeveelheid door hen te verrichten werk. Zo betaalt u nooit te veel en heeft u het voordeel van de laagste koopsom voor het huis.

Full Service Pakket
U zoekt de bekende speld in een hooiberg, heeft geen tijd om -zoals wij dat voor u kunnen doen- alle hoeken en gaten van de woningmarkt in de gaten te houden of u merkt dat de woningen die u leuk vindt steeds net voor uw neus verkocht zijn? Kies dan voor het Helder Makelaars Full Service Pakket en wij nemen u alle zorg uit handen......  

Meer weten? Informeert u naar onze werkwijze en tarieven. 

De 7 redenen om Helder Makelaars in te schakelen bij de aankoop van uw woning! 
1. Uw onderhandeling wordt door een professional gevoerd. Wij onderhandelen voor u de laagst mogelijke prijs!
2. Wij zijn bouwkundig onderlegd. U heeft minder risico op onverwachte gebreken.
3. Wij kennen de omgeving en weten wat er speelt. 
4. U vindt eerder het huis dat u voor ogen heeft omdat wij weten wat er te koop is.
5. U heeft tijdswinst door de aankoop uit te besteden;
6. Wij begeleiden u bij het proces van bezichtiging tot koopakte, eindinspectie en de eigendomsoverdracht bij de notaris.
7. Ook na de aankoop staan we voor u klaar, onze service gaat verder.

Vrijblijvend met ons kennismaken 
Vooruitlopend op de Helder Makelaars Eenmalige Aankoopbegeleiding en het Helder Full Service Pakket kunt u uiteraard kennis met ons maken via onze gratis zoekservice. U kunt zich vrijblijvend inschrijven. Via e-mail houden wij u graag 3 maanden kosteloos op de hoogte van het totale actuele NVM-aanbod. 

Tenslotte
De jarenlange ervaring op de lokale en regionale woningmarkt en de inbreng van onze deskundige makelaars staat garant voor succesvolle aankoopbegeleiding. Wij hebben als een van de weinige kantoren aankopen tot specialiteit verheven. Daarom zijn onze makelaars altijd bezig alle informatie m.b.t. nieuwe woningen in de markt te vergaren. En dat bij voorkeur voordat deze op Funda en andere sites verschijnen. Sla uw slag nu de markt er klaar voor is!